Jeanne afholder foredrag i stress håndtering

Foredrag om stress og kurser der øger din trivsel

Invitér mig til afholdelse af foredrag om stress og kurser om øget trivsel i din virksomhed.

Jeg kan med foredrag om stress få virksomhedens medarbejdere til at trives i en travl hverdag. Jeg afholder foredrag om Trivsel i øjenhøjde - mindre stress. Vi får dine medarbejdere til via en masse sjove aha oplevelser – at få lyst til at passe på sig selv. 

Foredrag om stress og kurser om stress og adfærd giver mere trivsel i jeres hverdag, både privat og arbejdsmæssigt.

Mange kender til det at have en indre dialog - en konstant snakkemaskine kørende. Citat fra stresset skuespiller i Politiken: ”Det holdt op med at snakke i mit hoved” – sagde hun i en artikel i Politiken for nyligt. Det er jo godt, hvis man skal tonse alle mulige idéer af hos kunden, så de kan se, at man er innovativ og idérig. Men det bliver stressende, hvis tankerne bliver ved under middagen med familien, når man bare vil slappe af eller endnu værre, når man skal til at sove; at hjernen ikke kan koble fra. Vi har sådan ca. 60.000 tanker i døgnet – og nogle af tankerne er helt relevante, men du kan godt regne ud, at det meste bare er tanker. Og når man bliver stresset, bliver det endnu sværere at sortere, og det hele kommer i en stor strøm af larm! Det her kan jeg fortælle dig og dine medarbejdere meget mere om, hvis du har lyst til at høre om, hvordan I får langt mere trivsel ind i jeres hverdag, både privat og arbejdsmæssigt. Book et foredrag Trivsel i øjenhøjde - mindre stress og vær med til at gøre en forskel for personalet.

Er du bange for domino-effekten

Gør du opmærksom på et problem? Er du bange for domino-effekten, fordi du ved, at I har en mega travl hverdag? I løber hurtigere og hurtigere for at nå mål og deadlines, end det er, i hvert fald i perioder, godt for jeres trivsel – jeres stressniveau. Svesken på disken: ”det sker alligevel” – det sker, fordi jeres virksomhed får mere og mere travlt, har flere og flere krav til medarbejderne – risikoen for at få stressramte ansatte bliver større og større. DE GÅR NED MED STRESS - MÅSKE SAMMEN MED DIG! Vil du eller medarbejderne bruge sommerferien på at restituere jer? Nej vel, så lad os sammen give dine medarbejdere værktøjer til at mærke efter, så de standser op i tide, passer på sig selv i hverdagen - trækker vejret dybere end til over bordkanten.

Hvis du læser dette, er du i hvert fald ikke i grøn zone – vel?

Her er nogle af symptomerne på, at du har stress. Symptomerne kan være mange, både fysiske og psykiske, men fælles for dem er:

  • at de kommer igen – ofte forstærket.
  • at de sjældent helt går væk.
  • at din krop aldrig føles helt afslappet.
  • At du har konstant tankemylder – også når du skal sove
  • at du tit føler dig stakåndet.
  • at du føler dig træt eller udmattet
  • at du konstant har svært ved at koncentrere dig, mister fokus og ikke er nærværende,
  • at du har brug for stimulanser i form af sødt, salt alkohol eller andet på en usund måde.

Du kan selv udfylde DIN liste, hvis bare noget af det, som jeg skriver, vækker en følelse af genkendelse. Du kan også tage en stress test på nettet – der findes mange forskellige, men de vil nok give dig et billede af, hvor du er: rød, gul eller grøn zone.

Kan du genkende det?

Lad os få en uforpligtende snak om, hvordan vi hjælper dig til at få mere trivsel ind i dit liv – og mindre stress med stresshåndtering!

Ring gerne til mig på telefon 2614 6065 eller skriv til mig her.