Lyttende

Forebyg stress i virksomheden er god økonomi

Forebyg stress hos ledelse og medarbejdere og skab mere trivsel

Forebyg stress i virksomheder starter ofte på bagkant, fordi vi først ved, at vi skal forebygge stress, når vi selv, nogle vi kender, kolleger, er ”gået ned med stress”.

Citat fra afgået minister: ”Kom bare belast mig med viden!” - ikke helt så let går det med håndtering af stress; men Mindful Energy ved, hvad der skal til for, at DU og din virksomhed kommer til at trives og holder stress'en for døren.

Mindful Energy kan ikke fortælle, hvordan man undgår stress, med mindre at du eller dine medarbejdere bliver bevidste om, hvad der får dem til at trives, gør dem glade og hvornår de føler sig i balance. Det er det gode ved at formidle og undervise i Trivsel i øjenhøjde – mindre stress. Så derfor forebyg stress i din virksomhed. Det lønner sig både menneskeligt og økonomisk. Så en øjenåbner om trivsel, giver ofte svaret på, hvordan man forebygger stress. Det er ofte et komplekst sammenfald er mange faktorer, der er i spil, når vi oplever os selv eller andre ”gå ned med stress”. Derfor er det også et individuelt forløb, når man forebygger eller behandler stress. Du kan sagtens høre et oplæg eller få undervisning på et hold, men du finder din EGEN vej, når du har erfaret og afprøvet, hvad der virker for dig. Der er mange evidensbaserede forskningsresultater, som viser, hvad der virker til at forebygge og hvad der virker, når du har stress. Mindful Energy tager selvfølgelig al den nye forskning med ind i et formidlings- eller undervisningsforløb via mindfulness og kropsbevidsthed. Start processen forebyg stress!

Forebyg stress i virksomheden, så du og dine medarbejderes stress ikke kommer snigende

For mit eget vedkommende stod vaskepulveret i køleskabet, og jeg brændte en bordplade af. Men havde du spurgt mine omgivelser, så vidste de det langt før mig, at jeg ikke længere var glad og i balance. Du kan se mere om stress symptomer her. Men udover de synlige symptomer på stress, har du sikkert undervejs, mistet dig selv i en alt for travl og stresset hverdag. Du mærkede ikke efter, hvordan du egentlig havde det indeni og udenpå og med dine omgivelser. Måske bliver ferier og weekends brugt til at lade op, regne den ud eller bare at komme af med nogle af dine fysiske og psykiske symptomer. Du eller din virksomhed kan ikke gøre det alene, men sammen kan vi få ting til at ske. Forebyg stress med min hjælp ved at fokusere på metoder til bevidst nærvær og mærke efter, så Trivsel i øjenhøjde – mindre stress bliver DIN dagligdag. Det er ikke sjovt at være på toppen, hvis man skal være der selv – vi skal være der sammen, citat fra tidligere minister.

Hvis du læser dette, er du i hvert fald ikke i grøn zone – vel?

Her er nogle af symptomerne på, at du har stress. Symptomerne kan være mange, både fysiske og psykiske, men fælles for dem er:

  • at de kommer igen – ofte forstærket.
  • at de sjældent helt går væk.
  • at din krop aldrig føles helt afslappet.
  • At du har konstant tankemylder – også når du skal sove
  • at du tit føler dig stakåndet.
  • at du føler dig træt eller udmattet
  • at du konstant har svært ved at koncentrere dig, mister fokus og ikke er nærværende,
  • at du har brug for stimulanser i form af sødt, salt alkohol eller andet på en usund måde.

Du kan selv udfylde DIN liste, hvis bare noget af det, som jeg skriver, vækker en følelse af genkendelse. Du kan også tage en stress test på nettet – der findes mange forskellige, men de vil nok give dig et billede af, hvor du er: rød, gul eller grøn zone.

Kan du genkende det?

Lad os få en uforpligtende snak om, hvordan vi hjælper dig til at få mere trivsel ind i dit liv – og mindre stress med stresshåndtering!

Ring gerne til mig på telefon 2614 6065 eller skriv til mig her.