Billede af arbejdsrelateret stress i virksomheder i from af stresset medarbejder

Arbejdsrelateret stress bør håndteres af virksomheden

Arbejdsrelateret stress kan elimineres hos ledelsen og blandt medarbejdere

Arbejdsrelateret stress er desværre et udbredt problem hos alt for mange virksomheder og medarbejdere. Du bør investere i din egen trivsel for at minimere stress. Det gavner ikke kun dig, men også dine medarbejderes trivsel – det smitter! Vi finder din vej, men via metoder og værktøjer på en utraditionel sjov og enkel måde. Keep it simple! 

For at ledere og medarbejdere skal trives på en arbejdsplads, er der mange faktorer, som spiller ind for at arbejdsrelateret stress ikke opstår. Man kan næsten mærke, hvordan virksomhedens trivsel er, når man kommer ind gennem hoveddøren. Og så kan der alligevel være forskel fra den ene afdeling til den anden.

Meget afhænger af dig, Lederen. Ikke at du alene vide, men det smitter, hvordan du trives. Du er katalysatoren, og du kan simpelthen mærke din succes som leder via dit personale. Dine faglige kompetencer er ikke det eneste, som kommer i spil. Dine personlige kompetencer er en stor del af et komplekst sammenspil af faktorer, som hver dag bliver vejet og vurderet som stemningsgiver.

Giv slip på arbejdsrelateret stress og find det bedste i dig og dit personale

Føler du, at du er det rette sted, har det rigtige fundament til at bidrage uden arbejdsbetinget stress, så du får det bedste frem i dit personale til at støtte dig i at nå virksomhedens mål? Eller skal vi se på, hvordan du kan få mere trivsel og mindre stress ind i din egen hverdag, så det afspejler hvem du gerne vil være, både privat og arbejdsmæssigt?

Vi tager udgangspunkt i dit trivselsniveau - og så hæver vi barren via sparring og værktøjer i stress forebyggelse, så du mærker, hvordan du egentlig har det, og hvor dine grænser går. Alt foregår ikke i hovedet – så kunne du jo i princippet bare lade det gå på arbejdet, hvis vi var designet med et gevind. Du har også en krop, og den husker alt – også det, som gjorde dig stresset.

Mindfulness principperne og kropsbevidsthed er bare nogle af de værktøjer, som vi benytter; vi kan ikke nøjes med at snakke os ud af stress. Og det er ikke et Quick Fix, men varige ændringer vi afsøger. Du skal også vide, hvordan du passer på dig selv, og hvad du gør, når du bliver for stresset – for det bliver vi i kortere eller længere perioder, når arbejds- og privatliv bliver udfordret.

Hvis du læser dette, er du i hvert fald ikke i grøn zone – vel?

Her er nogle af symptomerne på, at du har stress. Symptomerne kan være mange, både fysiske og psykiske, men fælles for dem er:

  • at de kommer igen – ofte forstærket.
  • at de sjældent helt går væk.
  • at din krop aldrig føles helt afslappet.
  • At du har konstant tankemylder – også når du skal sove
  • at du tit føler dig stakåndet.
  • at du føler dig træt eller udmattet
  • at du konstant har svært ved at koncentrere dig, mister fokus og ikke er nærværende,
  • at du har brug for stimulanser i form af sødt, salt alkohol eller andet på en usund måde.

Du kan selv udfylde DIN liste, hvis bare noget af det, som jeg skriver, vækker en følelse af genkendelse. Du kan også tage en stress test på nettet – der findes mange forskellige, men de vil nok give dig et billede af, hvor du er: rød, gul eller grøn zone.

Kan du genkende det?

Lad os få en uforpligtende snak om, hvordan vi hjælper dig til at få mere trivsel ind i dit liv – og mindre stress med stresshåndtering!

Ring gerne til mig på telefon 2614 6065 eller skriv til mig her.