Billede af arbejdsrelateret stress i virksomheder i from af stresset medarbejder

Trivsel på arbejdspladsen med forebyggelse af stress

Læser du dette, fordi du har brug for generel forebyggelse af stress i din virksomhed eller har du en konkret medarbejder eller leder, som har stress symptomer, så lad os tage et møde. Så får du en idé om, hvordan jeg arbejder, når jeg hjælper en medarbejder styrket tilbage eller generelt afdelinger til mere trivsel, mindre stress på arbejdspladsen. Sygefravær, uanset grund er under alle omstændigheder synligt virksomhedens problem. Stolen er tom, hvilket kan koste dyrt for virksomheden, når nøglepersoner glimrer ved deres fravær. Opgaver og events forsinkes eller må i værste fald droppes. Så uanset grund, så støt op, så der dels kan ske en stadig fastholdelse og dels en hurtigere tilbagekomst til virksomheden. Når medarbejderen føler, at virksomheden løfter sin del af ansvaret, motiverer det til en fælles indsats og medarbejderen føler sig hørt.

Trivsel på arbejdspladsen i form af 2 tilbud til virksomheder og ledere

Jeg kan hjælpe med at opnå trivsel på arbejdspladsen. Som mentor for nøglepersoner og ledere om trivsel - og mindre stress er jeg i stand til at gøre en forskel for både ledelse og medarbejdere i din virksomhed. Derfor har jeg formuleret to tilbud til dig og din virksomhed:

1) Trivsel på arbejdspladsen med forebyggelse. Det er billigere end at behandle stress!

Er du enig, så læs videre her:

Savner du trivsel på arbejdspladsen? Føler du, at du bliver presset for hårdt af ledelsen? At du skal præstere konstant og kun lige hænger i med neglene til næste deadline, næste bundlinjetal, næste ……. Har du medarbejdere, som du godt ved, at du presser for hårdt? Ser de dig som synderen? Hvad siger du til at få viden og værktøjer til, hvordan du passer på dig selv, hvordan du får støtte af dine medarbejdere præcis på det rigtige tidspunkt, hvor det er vigtigst. Og hvordan spotter du, hvis én af dine medarbejdere er på tærskel til mistrivsel eller måske ovenikøbet er tæt på stress. Du vil få aha oplevelser og grin, når vi sammen finder DIN vej til større trivsel, og mindre stress. Du bliver bevidst om, hvornår travlhed går over i stress. Du og virksomheden kan sagtens have travlt i en periode, men hvor bevidst er du om, hvornår alt går op i en højere enhed og hvornår du eller I rammer muren? Selvfølgelig kan du og dine medarbejdere sagtens holde til kortvarige perioder med ekstra pres, men du skal kunne mærke, når du og dine medarbejdere har brug for et break, et pusterum – til at tanke op.

Lyder det langt ude?

Er jeg slet ikke med på, hvad de foregår i den virkelige verden? Det er jeg nu ret sikker på. For jeg har prøvet det hele selv, lederskabet, travlheden, det perfekte liv, ambitioner - både mine egne og virksomhedens. BANG – jeg gik ned med stress! Lad os få en uforpligtende snak om trivsel på arbejdspladsen over en kop kaffe, hvor du fortæller mig, hvad du har af udfordringer, som gør, at du måske har dage, uger eller måneder, hvor du har for travlt til at leve det liv, som du drømmer om – jeg møder op præcis, hvor det passer dig bedst. Vi ses!

2) Er du bange for domino-effekten, hvis du inviterer mig ind i din virksomhed?

Er du enig, så læs her:

Jeg sidder i din virksomhed én gang om ugen, måske hver 14. dag eller hvad vi finder ud af. I har lanceret denne mulighed for medarbejderne til at få sparring omkring balance og bedre trivsel. Signalværdien er stor – kæmpe cadeau til virksomheden. Men tør du? Hvad nu hvis flere, måske hele din afdeling ønsker at lægge vejen forbi til en snak – går det så op for dem alle sammen, at de er stressede – ikke kan klare mere? Kan du mærke angsten sved – øh kommer der nu flere sygemeldinger, flere svære samtaler? Det er slet ikke intension at piske en stemning op – tværtimod. Det kaldes forebyggelse – og Trivsel i øjenhøjde. Det forhindrer, at medarbejderne går ned med stress!

Så tør du undlade at fokusere på trivsel på arbejdspladsen?

Når du måske allerede ved, hvad det koster virksomheden og dig, når en medarbejder eller du går ned med stress:

 • Løn, som du ikke får noget ud af pga flere måneders sygefravær
 • Knowhow, som er på standby eller helt mistes, hvis I vælger at stoppe samarbejdet
 • Opgaver, som ikke bliver lavet eller i bedste fald af nogle andre, som måske ikke har de optimale kompetencer eller selv kommer til at føle sig for pressede
 • Projekter, som bliver forsinkede og i værste fald må skrinlægges
 • Renommé, rygter og snak i krogene – medarbejdere, som finder andre job.
 • Ja, du har sikkert selv et par andre issues at hængte på.

Skal vi tage en uforpligtende snak om trivsel på arbejdspladsen og måske se på, hvad du og din virksomhed har af fordomme og bekymringer ved at åbne op for synligheden af en presset hverdag.

Hvis du læser dette, er du i hvert fald ikke i grøn zone – vel?

Her er nogle af symptomerne på, at du har stress. Symptomerne kan være mange, både fysiske og psykiske, men fælles for dem er:

 • at de kommer igen – ofte forstærket.
 • at de sjældent helt går væk.
 • at din krop aldrig føles helt afslappet.
 • At du har konstant tankemylder – også når du skal sove
 • at du tit føler dig stakåndet.
 • at du føler dig træt eller udmattet
 • at du konstant har svært ved at koncentrere dig, mister fokus og ikke er nærværende,
 • at du har brug for stimulanser i form af sødt, salt alkohol eller andet på en usund måde.

Du kan selv udfylde DIN liste, hvis bare noget af det, som jeg skriver, vækker en følelse af genkendelse. Du kan også tage en stress test på nettet – der findes mange forskellige, men de vil nok give dig et billede af, hvor du er: rød, gul eller grøn zone.

Kan du genkende det?

Lad os få en uforpligtende snak om, hvordan vi hjælper dig til at få mere trivsel ind i dit liv – og mindre stress med stresshåndtering!

Ring gerne til mig på telefon 2614 6065 eller skriv til mig her.