Skønne menneskers tanker efter forebyggelse af stress forløb

Et personligt forløb

"Jeg har fulgt et personligt mindfulness kursus hos Jeanne. Det strakte sig over 10 gange.

Jeanne var hele tiden opmærksom på at tilpasse forløbet min personlige situation. Det gjorde, at jeg fik rigtig god mulighed for at afprøve principperne i mit eget tempo. Vi havde tid til repetition og tid til at tale om det der var kommet i vejen, hvis jeg ikke havde nået vores aftalte mål fra gang til gang.

Jeg var ikke på noget tidspunkt i tvivl om, at Jeanne kunne bistå mig i at komme succesfuldt igennem forløbet.

Jeanne besidder mange kompetencer. Mindfulness coach, mange årlig yogalære og censor. Hun har høstet store erfaring som leder og som medarbejder omkring arbejdsbelastninger, stress og virksomhedskultur. Om medarbejder pleje. Om at passe på sig selv i en hektisk hverdag, hvor arbejdsliv og privatliv skal balanceres. Om at tage time-outs og komme ned i gear.

Jeanne er omsorgsfuld, lyttende, rummelig, meget kreativ i sin undervisning og er god til at udfordre hvor hun mærker/fornemmer at skoen trykker. Måden hun udfordre en på er ved at bringe sig selv og egne erfaringer i spil.

Når Jeanne siger, at hun ved hvordan det er at være i mange forskellige svære situationer og dilemmaer, så er det fordi hun selv, igennem livet, har stået i lignende situationer. Hun ved hvad hun taler om.

Hun blev en meget tryg base for mig uden på noget tidspunkt i forløbet at miste sin professionalisme eller miste den vej vi skulle gå for at komme succesfuldt igennem forløbet og i mål.

Jeg kan på det varmeste anbefale Jeanne og hendes kompetencer."

Camilla Beyer-Nielsen

En af mine store forbilleder i Yoga mod stress

”Du har så meget guld at dele med verden, at du faktisk ikke kan være bekendt at gemme dig - så bare se at komme ud med det, ud med dig.”

Annne Concalves, yogalærer og mentor.


Fra evalueringsskema: "Jeg vil helt klart give dig mine varmeste anbefalinger, da man kan mærke, at du ved hvad du arbejder med, og du brænder for at hjælpe den stressramte der kommer til dig. Man føler sig i kompetente og trygge hænder, og får gennem dig redskaber til at komme ud af stressen og blive klogere på sig selv og sin krop.”

Karin, tidl. stressramt, som har gået både til 1:1 sessions og på hold, 2019

Udtalelse fra min tidligere chef gennem mange år og hele to ansættelsesforløb

"Du er den fødte mindfulness og stress coach, med dine værdier, din empati og din omfattende baggrund, fagligt som menneskeligt."

Peter Kauffeldt, tidl. direktør for Scleroseforeningen og Ældre Sagen