mindfulness-trivsel-i-oejenhoejde

Hjælp til stress! Trives du ikke? Er du i rød, gul eller grøn zone?

Få hjælp til stress hvis du genkender nedenstående

Hvis ikke du har ondt i hovedet, så har du ondt i …!

Kender du dette ikke særligt flatterende ordsprog? Jeg gør i hvert fald – for jeg fik det ordsprog stukket i hovedet af min mand allerede mange år før, at jeg gik ned med stress.

Hjælp til stress og til bedre trivsel

Jeg nåede aldrig at håndtere mine symptomer eller rettere at få hjælp til stress. Havde altid ondt et eller andet sted – havde sådan en slags smertekrop i lange perioder af mit liv. Ikke nok med, at kroppen havde underlige symptomer; men jeg kunne blive stresset bare jeg havde glemt noget eller skulle skynde mig til et møde. Sådan en slags nervøs sensitivitet, som kunne gøre, at jeg enten blev opfarende eller mere nervøs end normalt, og vejrtrækningen sad helt oppe i halsen.

Mit system kunne gå helt i selvsving BANG! - og efterfølgende sad der så lige en myose i skulderen eller maven gik helt i stå. Ikke at jeg satte det sammen eller tænkte på, at det havde noget med hinanden at gøre.

Jeg løb, trænede og dyrkede yoga; men lige meget hjalp det. Havde al verdens træningsudstyr hjemme og sko til Zumba, sko til …… !

Weekends og ferier blev ofte ”pusterum”, som blev brugt til at ”komme til kræfter”, komme i bund med alverdens ting og søndag aften at være på forkant ved at checke mails eller andet arbejde. Udtænke planlægningsstrategier for, hvordan jeg klarer den næste uges tid. Prøvede hele tiden at regne den ud!

Hvis du læser dette, er du i hvert fald ikke i grøn zone – vel?

Her er nogle af symptomerne på, at du har stress. Symptomerne kan være mange, både fysiske og psykiske, men fælles for dem er:

  • at de kommer igen – ofte forstærket.
  • at de sjældent helt går væk.
  • at din krop aldrig føles helt afslappet.
  • At du har konstant tankemylder – også når du skal sove
  • at du tit føler dig stakåndet.
  • at du føler dig træt eller udmattet
  • at du konstant har svært ved at koncentrere dig, mister fokus og ikke er nærværende,
  • at du har brug for stimulanser i form af sødt, salt alkohol eller andet på en usund måde.

Du kan selv udfylde DIN liste, hvis bare noget af det, som jeg skriver, vækker en følelse af genkendelse. Du kan også tage en stress test på nettet – der findes mange forskellige, men de vil nok give dig et billede af, hvor du er: rød, gul eller grøn zone.

Kan du genkende det?

Lad os få en uforpligtende snak om, hvordan vi hjælper dig til at få mere trivsel ind i dit liv – og mindre stress med stresshåndtering!

Ring gerne til mig på telefon 2614 6065 eller skriv til mig her.