Billede af stressrådgivning og stresset mand

Stressrådgivning giver bedre trivsel – slut med stress

Stressrådgivning sikrer at det bliver dig der styrer din hverdag

Skal vi ikke få dig tilbage til den bedste udgave af dig selv? Jeg mener det, når jeg skriver, at jeg vil gøre alt for at få dig ud af dine stress symptomer og tilbage til stedet lige under dine fødder. Efter et forløb hos Mindful Energy vil du have værktøjskassen fyldt med redskaber til at passe på dig selv fremadrettet. Men først skal vi have dig tilbage til et roligere sted indeni dig, så du selv mærker efter, hvad der er bedst for dig. Du kan se mere her.

Stressrådgivning giver dig kontrollen tilbage. Er du igen der, hvor det er stressen og ikke din trivsel, som styrer hverdagen? Du har måske også mentale og fysiske symptomer, som hovedpine, træthed, manglende koncentration, hjertebanken eller nogle helt andre symptomer. Måske har du ikke fået sovet ordentligt i lang tid, og længes bare efter en god nats søvn. Du glæder dig til weekenden, men den går alt for hurtigt. Mandag morgen er du alligevel ikke helt klar til at tage på arbejdet, og du er bare træt ved tanken, måske endnu værre – du kan slet ikke se, hvordan du skal komme gennem ugen, måneden med alle dens krav, forventninger og deadlines. Du bør overveje stressrådgivning.

Kan du se dig selv deltage i stressrådgivning?

Hvordan skal jeg få tid til at gå hos Mindful Energy? Det kan du, fordi vi tilrettelægger forløbet, så det passer ind i din kalender, og hvis du ikke har tid til at komme til mig, så kan nogle af tiderne lægges hos dig, på en gåtur, på Skype eller på din arbejdsplads. Kan du få det nemmere eller mere fleksibelt? Et forløb hos mig vil ofte kunne betales af din arbejdsgiver, da virksomheden og din leder godt ved, hvad det koster, hvis du går ned med stress. Eller skal langtidssygemeldes og alligevel have hjælp til at få vendt den onde spiral, så du kommer i balance med arbejds- og privatliv igen. Stressrådgivning i øvrigt også stressforebyggelse.

Vi skal have vendt din tankegang med stressrådgivning

Forløbet i forbindelse med stressrådgivning tager udgangspunkt i evidens baseret forskning om reduktion af stress, og de værktøjer der skal til for at få vendt dit liv til trivsel, overblik og overskud. At du kommer til at mærke, hvor dine grænser er, hvad du tillader din krop og mentale tilstand at blive udsat for. Du har et valg, og valget er lige foran din næsetip!

test-square

STRESSHÅNDTERING

Få en uforpligtende snak om, hvordan vi hjælper dig til at få mere trivsel, mindre stress og glæde ind i dit liv med stress­håndtering !

mindfulness-trivsel-i-oejenhoejde

MINDFULNESS

Fylder bekymringer, stress og negative tanker for meget i dit liv? Få bedre trivsel og hold dig stressfri med mindfulness.

Kurser-og-foredrag-om-trivsel-square

PERSONLIG COACHING

Skab en positiv forskel og mere trivsel i dit liv med personlig coaching. Effektiv og professionel stress­håndtering.

Hvis du læser dette, er du i hvert fald ikke i grøn zone – vel?

Her er nogle af symptomerne på, at du har stress. Symptomerne kan være mange, både fysiske og psykiske, men fælles for dem er:

  • at de kommer igen – ofte forstærket.
  • at de sjældent helt går væk.
  • at din krop aldrig føles helt afslappet.
  • At du har konstant tankemylder – også når du skal sove
  • at du tit føler dig stakåndet.
  • at du føler dig træt eller udmattet
  • at du konstant har svært ved at koncentrere dig, mister fokus og ikke er nærværende,
  • at du har brug for stimulanser i form af sødt, salt alkohol eller andet på en usund måde.

Du kan selv udfylde DIN liste, hvis bare noget af det, som jeg skriver, vækker en følelse af genkendelse. Du kan også tage en stress test på nettet – der findes mange forskellige, men de vil nok give dig et billede af, hvor du er: rød, gul eller grøn zone.

Kan du genkende det?

Lad os få en uforpligtende snak om, hvordan vi hjælper dig til at få mere trivsel ind i dit liv – og mindre stress med stresshåndtering!

Ring gerne til mig på telefon 2614 6065 eller skriv til mig her.